ASHAÏN

ASHAÏN, verrijzen uit de as

ASHAÏN betekent letterlijk: ‘zij, die verrijzen uit de as’, en dat geeft precies aan waar het om gaat voor wie zich het gedachtegoed van de Essenen eigen willen maken. Een weten uit een grijs verleden komt boven drijven en krijgt nieuw leven ingeblazen.

1ste Middag
Op de eerste middag gaan we kennismaken. Waar komen de Essenen vandaan, hoe leefden zij? We leren onze Engelenvleugels kennen en we gaan elkaar begroeten met deze Vleugels van Licht. We gaan werken met begrippen als Alfa en Omega. We maken kennis met helingsvormen zoals de Esseense Handoplegging.
We besluiten de middag met het vormen van een Burcht van Licht, van waaruit we helingswerk kunnen doen.

2de Middag
De tweede middag zal er meer informatie gegeven worden over de Alfa en de Omega. We gaan de Esseense Handoplegging inoefenen en de Esseense Voetheling. We maken kennis met de Christ Blessings.
We horen nog weer meer over de Burcht van Licht, en we ronden opnieuw af met het vormen van de Burcht.

3de Middag
De laatste middag staat in het teken van de bekrachtiging. We beginnen dan ook met een meditatie over bekrachtigen en inwijden.
Er is ruimte om vorige werkvormen te herhalen, en we gaan de Christ Blessings inoefenen.
Wie dat wil kan een bekrachtiging ontvangen. Het is of er een Kanaal geopend wordt waardoor je opnieuw verbonden wordt met het Esseense erfgoed.
We sluiten ook deze middag af met het vormen van de Burcht van Licht.

Iedere middag wordt dus afgesloten met een zeer bijzondere ritueel waarbij we een Burcht van Licht vormen. Vanuit dit ritueel kunnen we ook helingswerk doen.